Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/12256
Nhan đề: Factors Influencing The Relationship Quality Between Shrimp Farmers And Processing Enterprises In The Mekong Delta
Tác giả: Hoàng, Thị Hồng Lộc
Nguyễn, Quốc Nghi
Từ khoá: Relationship quality
Loyalty
Farmers
Processing enterprises
Năm xuất bản: 2018
Tùng thư/Số báo cáo: International Journal of Business and Management Invention (IJBMI);7 .- p. 45-51
Tóm tắt: The objective of the study is to determine the factors that affect the relationship quality between shrimp farmers and processing enterprises in the Mekong Delta. The data were collected through direct interviews with 150 shrimp farmers in Ca Mau, Bac Lieu and Soc Trang Province. The PLS - SEM method was used and the results show that three factors positively affect the quality of the relationship between shrimp farmers and processing enterprises are perceived price, payment conditions and profit-loss sharing. In particular, the perceived price is the most important factor affecting the quality of the relationship between shrimp farmers and processing enterprises. Besides, the study also claims that the relationship quality factor positively impacts the loyalty among shrimp farmers and processing enterprises.
Định danh: http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/12256
Bộ sưu tập: Tạp chí quốc tế

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_313.48 kBAdobe PDFXem
Your IP: 3.138.204.208


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.