Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/12256
Nhan đề: | Factors Influencing The Relationship Quality Between Shrimp Farmers And Processing Enterprises In The Mekong Delta |
Tác giả: | Hoàng, Thị Hồng Lộc Nguyễn, Quốc Nghi |
Từ khoá: | Relationship quality Loyalty Farmers Processing enterprises |
Năm xuất bản: | 2018 |
Tùng thư/Số báo cáo: | International Journal of Business and Management Invention (IJBMI);7 .- p. 45-51 |
Tóm tắt: | The objective of the study is to determine the factors that affect the relationship quality between shrimp farmers and processing enterprises in the Mekong Delta. The data were collected through direct interviews with 150 shrimp farmers in Ca Mau, Bac Lieu and Soc Trang Province. The PLS - SEM method was used and the results show that three factors positively affect the quality of the relationship between shrimp farmers and processing enterprises are perceived price, payment conditions and profit-loss sharing. In particular, the perceived price is the most important factor affecting the quality of the relationship between shrimp farmers and processing enterprises. Besides, the study also claims that the relationship quality factor positively impacts the loyalty among shrimp farmers and processing enterprises. |
Định danh: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/12256 |
Bộ sưu tập: | Tạp chí quốc tế |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ | 313.48 kB | Adobe PDF | Xem | |
Your IP: 3.138.204.208 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.