Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13502
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPhan, Thị Thanh Quế-
dc.contributor.authorHồ, Hoàng Diễm Kiều-
dc.date.accessioned2019-09-29T11:59:15Z-
dc.date.available2019-09-29T11:59:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13502-
dc.description.abstractKhảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng trà khổ qua rừng (Momordica charantia L)vi_VN
dc.language.isovivi_VN
dc.publisherĐại học Cần Thơvi_VN
dc.subjectCông nghệ thực phẩmvi_VN
dc.titleKhảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng trà khổ qua rừng (Momordica charantia L)vi_VN
dc.typeThesisvi_VN
Appears in Collections:Trường Nông nghiệp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
1.87 MBAdobe PDF
Your IP: 18.219.48.116


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.