Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14256
Title: Khảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng sản phẩm bánh mứt khóm
Authors: Nguyễn, Thị Thu Thủy
Phan, Thị Thanh Quế
Trần, Ngọc Duyên
Keywords: Công nghệ thực phẩm
Issue Date: 2018
Publisher: Đại học Cần Thơ
Abstract: Khảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng sản phẩm bánh mứt khóm
URI: http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14256
Appears in Collections:Trường Nông nghiệp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
1.54 MBAdobe PDF
Your IP: 3.15.193.45


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.