Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/57578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorHuỳnh, Ngọc Thanh Tâm-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lan Anh-
dc.date.accessioned2021-07-07T07:47:29Z-
dc.date.available2021-07-07T07:47:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/57578-
dc.language.isovivi_VN
dc.subjectVi sinh vậtvi_VN
dc.titlePHÂN LẬP VÀ TUYỂN CHỌN DÒNG VI KHUẨN LACTIC CÓ KHẢ NĂNG SINH ACID LACTIC VÀ KHÁNG KHUẨN TỪ TRÁI XOÀI CÁT HÒA LỘC (Mangifera indica L.) Ở TỈNH ĐỒNG THÁPvi_VN
dc.typeThesisvi_VN
Appears in Collections:Viện NC & Phát triển Công nghệ Sinh học

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
1.99 MBAdobe PDF
Your IP: 18.225.72.133


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.