Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73300
Nhan đề: Effect of saccharomyces cerevisiae fermentation product on ruminal fermentation, blood metabolites, and milk production in dairy cows
Tác giả: Aoki, Naoto
Yanli, Zhang
Kanda, Syuhei
Kurokawa, Yuzo
Sultana, Malima
Itabashi, Hisao
Từ khoá: Amino acid
Milk protein
Rumen microorganisms
Yeast culture
Năm xuất bản: 2021
Tùng thư/Số báo cáo: Japan Agricultural Research Quarterly;Vol. 55, No. 03 .- P.265-271
Tóm tắt: The objective of this study was to evaluate the effects of supplementing a yeast culture (YC; Saccharomyces cerevisiae) on rumen fermentation, nutrient utilization, and milk production in dairy cows. Six Holstein cows were subjected to two dietary treatments in a crossover design. The treatments were control (no yeast culture) and yeast culture (fed at 30 g/head per day).
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73300
ISSN: 0021-3551
Bộ sưu tập: Japan Agricultural research quarterly

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
1.57 MBAdobe PDF
Your IP: 3.141.45.253


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.