Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/112357
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorNguyen, Thi Anh Minh-
dc.contributor.authorNguyen, Thi Ngoc Van-
dc.contributor.authorTran, Nguyen Yen Vy-
dc.contributor.authorNguyen, Kim Phi Phung-
dc.contributor.authorHuynh, Bui Linh Chi-
dc.contributor.authorNgo, Thi Thuy Duong-
dc.date.accessioned2025-03-03T02:54:23Z-
dc.date.available2025-03-03T02:54:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.issn2525-2321-
dc.identifier.urihttps://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/112357-
dc.description.abstractOne new aromatic compound ethyl cristiferoate (1), together with two depsides (2, 4), one depsidone (3), and two monoaromatic compounds (5, 6) were isolated from Parmotrema cristiferum (Taylor) Hale. The chemical structure of new compound was confirmed by analyses of NMR spectroscopy (1D and 2D) and high resolution mass spectroscopy. The structures of the others were interpreted based on NMR, MS as well as compared with the references. Some isolated compounds were tested for their a-glucosidase inhibition and compounds 2 and 4 displayed remarkable inhibitory activities with IC₅₀ around 10 µg/mL.vi_VN
dc.language.isoenvi_VN
dc.relation.ispartofseriesVietnam journal of Chemitry;Vol.62, No.06 .- P.804-808-
dc.subjectα-glucosidase inhibitory activityvi_VN
dc.subjectDepsidevi_VN
dc.subjectDepsidonevi_VN
dc.subjectParmotrema cristiferumvi_VN
dc.subjectPhenolic compoundvi_VN
dc.titleA new aromatic compound from Parmotrema cristiferum (Taylor) Halevi_VN
dc.typeArticlevi_VN
Bộ sưu tập: Vietnam Journal of Chemistry

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
1.64 MBAdobe PDF
Your IP: 216.73.216.3


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.