Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/122396
Nhan đề: | Proposed measures to improve export performance at Phuong Dong food processing export company |
Tác giả: | Phạm, Lê Đông Hậu Phạm, Thu Ngân |
Từ khoá: | Kinh doanh quốc tế CLC |
Năm xuất bản: | 2025 |
Nhà xuất bản: | Đại học Cần Thơ |
Tóm tắt: | The processing workflow of pangasius at Phuong Dong from raw materials to final export, during the period from 2020 to 2024. Through this analysis, the study aims to identify existing limitations within the production and export stages, and subsequently propose practical solutions to improve the system and enhance the company's sales performance in international markets. |
Mô tả: | 104 tr |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/122396 |
Bộ sưu tập: | Trường Kinh tế |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 1.34 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 216.73.216.3 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.