Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/12648
Nhan đề: | The possibility of sweet potato (Ipomoea batatas) addition as feed for white leg shrimp (Litopenaeus vannamei) under biofloc rearing condition |
Tác giả: | Lê, Quốc Việt Trần, Ngọc Hải Nguyễn, Quốc Thịnh Trần, Minh Phú |
Từ khoá: | Addition Biofloc Litopenaeus vannamei Sensory property Sweet potato White leg shrimp |
Năm xuất bản: | 2018 |
Tùng thư/Số báo cáo: | International Journal of Scientific and Research Publications;8 .- p. 134-143 |
Tóm tắt: | The aim of the study is to determine the possibility of sweet potato (Ipomoea batatas) addition as feed for white leg shrimp (Litopenaeus vannamei) under biofloc rearing condition. The experiment was randomly set up with four feeding treatments including (i) 100% commercial pellet without sweet potato addition (control), (ii) commercial pellet in combination with 10% sweet potato addition, (iii) 20% sweet potato addition, and (iv) 30% sweet potato addition. Shrimps (0.76±0.15 g; 4.4±0.6 cm) were cultured in biofloc system (C: N = 15: 1) at stocking density of 150 shrimp/m³ and water salinity of 15‰. After 90 days of culture, the increase sweet potato addition increased shrimp weight. |
Định danh: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/12648 |
ISSN: | 2250-3153 |
Bộ sưu tập: | Tạp chí quốc tế |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ | 175.74 kB | Adobe PDF | Xem | |
Your IP: 18.118.144.50 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.