Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/12648
Nhan đề: The possibility of sweet potato (Ipomoea batatas) addition as feed for white leg shrimp (Litopenaeus vannamei) under biofloc rearing condition
Tác giả: Lê, Quốc Việt
Trần, Ngọc Hải
Nguyễn, Quốc Thịnh
Trần, Minh Phú
Từ khoá: Addition
Biofloc
Litopenaeus vannamei
Sensory property
Sweet potato
White leg shrimp
Năm xuất bản: 2018
Tùng thư/Số báo cáo: International Journal of Scientific and Research Publications;8 .- p. 134-143
Tóm tắt: The aim of the study is to determine the possibility of sweet potato (Ipomoea batatas) addition as feed for white leg shrimp (Litopenaeus vannamei) under biofloc rearing condition. The experiment was randomly set up with four feeding treatments including (i) 100% commercial pellet without sweet potato addition (control), (ii) commercial pellet in combination with 10% sweet potato addition, (iii) 20% sweet potato addition, and (iv) 30% sweet potato addition. Shrimps (0.76±0.15 g; 4.4±0.6 cm) were cultured in biofloc system (C: N = 15: 1) at stocking density of 150 shrimp/m³ and water salinity of 15‰. After 90 days of culture, the increase sweet potato addition increased shrimp weight.
Định danh: http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/12648
ISSN: 2250-3153
Bộ sưu tập: Tạp chí quốc tế

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_175.74 kBAdobe PDFXem
Your IP: 18.118.144.50


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.