Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13527Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Phan, Thị Thanh Quế | - |
| dc.contributor.author | Ngô, Lệ Ngân | - |
| dc.date.accessioned | 2019-09-29T13:29:33Z | - |
| dc.date.available | 2019-09-29T13:29:33Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13527 | - |
| dc.description.abstract | Khảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng Nectar mãng cầu xiêm | vi_VN |
| dc.language.iso | vi | vi_VN |
| dc.publisher | Đại học Cần Thơ | vi_VN |
| dc.subject | Công nghệ thực phẩm | vi_VN |
| dc.title | Khảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng Nectar mãng cầu xiêm | vi_VN |
| dc.type | Thesis | vi_VN |
| Appears in Collections: | Trường Nông nghiệp | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| _file_ Restricted Access | 2.32 MB | Adobe PDF | ||
| Your IP: 216.73.216.181 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.