Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13535
Title: | Ảnh hưởng của giống và phương pháp biến tính bằng Sodium tripolyphosphate đến sự thoái hóa Gel tinh bột gạo |
Authors: | Nhan, Minh Trí Nguyễn, Thị Mộng Cầm |
Keywords: | Công nghệ thực phẩm |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Trường Đại học Cần Thơ |
Abstract: | Ảnh hưởng của giống và phương pháp biến tính bằng Sodium tripolyphosphate đến sự thoái hóa Gel tinh bột gạo |
URI: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13535 |
Appears in Collections: | Trường Nông nghiệp |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_file_ Restricted Access | 2.06 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.145.54.210 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.