Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13573
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorNguyễn, Bảo Lộc-
dc.contributor.authorTrần, Trọng Duy-
dc.date.accessioned2019-09-30T01:46:05Z-
dc.date.available2019-09-30T01:46:05Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13573-
dc.description.abstractKhảo sát ảnh hưởng của nấm men đắng bổ sung vào thức ăn thủy sảnvi_VN
dc.language.isovivi_VN
dc.publisherĐại học Cần Thơvi_VN
dc.subjectCông nghệ thực phẩmvi_VN
dc.titleKhảo sát ảnh hưởng của nấm men đắng bổ sung vào thức ăn thủy sảnvi_VN
dc.typeThesisvi_VN
Appears in Collections:Trường Nông nghiệp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
645.04 kBAdobe PDF
Your IP: 18.119.166.34


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.