Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13864
Title: Nghiên cứu sản xuất bột lòng trắng trứng từ phụ phẩm lòng trứng vịt muối và bổ sung vào bột áo chiên
Authors: Bùi, Thị Quỳnh Hoa
Cao, Thị Hồng Cẩm
Keywords: Công nghệ thực phẩm
Issue Date: 2018
Publisher: Trường Đại học Cần Thơ
Abstract: Nghiên cứu sản xuất bột lòng trắng trứng từ phụ phẩm lòng trứng vịt muối và bổ sung vào bột áo chiên
URI: http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13864
Appears in Collections:Trường Nông nghiệp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
2.32 MBAdobe PDF
Your IP: 3.148.145.219


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.