Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13873
Title: | Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình chế biến sản phẩm nước ép lựu (Purica granatum L) |
Authors: | Nguyễn, Minh Thủy Đặng, Hoàng Toàn |
Keywords: | Công nghệ thực phẩm |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Đại học Cần Thơ |
Abstract: | Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình chế biến sản phẩm nước ép lựu (Purica granatum L) |
URI: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13873 |
Appears in Collections: | Trường Nông nghiệp |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_file_ Restricted Access | 1.74 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.129.195.82 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.