Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13890| Title: | KHảo sát sự thay đổi hàm lượng ϒ-oryzanol trong nuôi cấy Aspergillus oryzae và thử nghiệm chế biến amazake |
| Authors: | Nguyễn, Công Hà Đỗ, Thu Thảo |
| Keywords: | Công nghệ thực phẩm |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | Trường Đại học Cần Thơ |
| Abstract: | Kkảo sát sự thay đổi hàm lượng ϒ-oryzanol trong nuôi cấy Aspergillus oryzae và thử nghiệm chế biến amazake |
| URI: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13890 |
| Appears in Collections: | Trường Nông nghiệp |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| _file_ Restricted Access | 1.42 MB | Adobe PDF | ||
| Your IP: 216.73.216.48 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.