Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorNhan, Minh Trí-
dc.contributor.authorDương, Thị An Khương-
dc.date.accessioned2019-09-30T23:11:38Z-
dc.date.available2019-09-30T23:11:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13904-
dc.description.abstractKhảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng bánh phồng gạo huyết rồngvi_VN
dc.language.isovivi_VN
dc.publisherĐại học Cần Thơvi_VN
dc.subjectCông nghệ thực phẩmvi_VN
dc.titleKhảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng bánh phồng gạo huyết rồngvi_VN
dc.typeThesisvi_VN
Appears in Collections:Trường Nông nghiệp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
1.78 MBAdobe PDF
Your IP: 18.225.72.181


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.