Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13941
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorTrần, Thanh Trúc-
dc.contributor.authorLa, Nghị-
dc.date.accessioned2019-09-30T23:51:11Z-
dc.date.available2019-09-30T23:51:11Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13941-
dc.description.abstractTác động của protease đến sự thay đổi tính chất hóa lý của chà bông thịt heovi_VN
dc.language.isovivi_VN
dc.publisherTrường Đại học Cần Thơvi_VN
dc.subjectCông nghệ thực phẩmvi_VN
dc.titleTác động của protease đến sự thay đổi tính chất hóa lý của chà bông thịt heovi_VN
dc.typeThesisvi_VN
Appears in Collections:Trường Nông nghiệp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
3.01 MBAdobe PDF
Your IP: 18.216.253.84


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.