Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14037Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Nguyễn, Đức Độ | - |
| dc.contributor.author | Lê, Thị Diễm Phương | - |
| dc.date.accessioned | 2019-10-01T01:58:04Z | - |
| dc.date.available | 2019-10-01T01:58:04Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14037 | - |
| dc.language.iso | vi | vi_VN |
| dc.subject | Công nghệ sinh học | vi_VN |
| dc.title | KHẢO SÁT CÁC HỢP CHẤT THỰC VẬT VÀ KHẢ NĂNG KHÁNG OXY HÓA TỪ CAO PHÂN ĐOẠN CÂY DIỆP HẠ CHÂU ĐẮNG (Phyllanthus amarus) | vi_VN |
| dc.type | Thesis | vi_VN |
| Appears in Collections: | Viện NC & Phát triển Công nghệ Sinh học | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| _file_ Restricted Access | 2.69 MB | Adobe PDF | ||
| Your IP: 216.73.216.146 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.