Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14039
Title: | Khảo sát ảnh hưởng của điều kiện sấy đến hoạt tính chống Oxy hóa của Trà Xanh (Camellia sinensis) |
Authors: | Dương, Thị Phượng Liên Nguyễn, Thị Huyền Trân |
Keywords: | Công nghệ thực phẩm |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Đại học Cần Thơ |
Abstract: | Khảo sát ảnh hưởng của điều kiện sấy đến hoạt tính chống Oxy hóa của Trà Xanh (Camellia sinensis) |
URI: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14039 |
Appears in Collections: | Trường Nông nghiệp |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_file_ Restricted Access | 1.6 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.145.108.87 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.