Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14133
Title: | Ảnh hưởng của điều kiện chế biến đến chất lượng nấm rơm thanh trùng bao bì mềm |
Authors: | Võ, Tấn Thành Nguyễn, Tuấn Anh |
Keywords: | Công nghệ thực phẩm |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Trường Đại học Cần Thơ |
Abstract: | Ảnh hưởng của điều kiện chế biến đến chất lượng nấm rơm thanh trùng bao bì mềm |
URI: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14133 |
Appears in Collections: | Trường Nông nghiệp |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_file_ Restricted Access | 1.61 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.188.218.219 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.