Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14195
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorNguyễn, Minh Chơn-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc yến-
dc.date.accessioned2019-10-01T03:33:20Z-
dc.date.available2019-10-01T03:33:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14195-
dc.language.isovivi_VN
dc.subjectCông nghệ sinh họcvi_VN
dc.titleKHẢO SÁT ẢNH HƯỞNG CỦA NHIỆT ĐỘ SẤY ĐẾN KHẢ NĂNG KHÁNG OXY HÓA VÀ ỨC CHẾ α-AMYLASE CỦA TRÀ TỪ LÁ CÂY QUẢ NỔ (Ruellia tuberosa L.)vi_VN
dc.typeThesisvi_VN
Appears in Collections:Viện NC & Phát triển Công nghệ Sinh học

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
2.01 MBAdobe PDF
Your IP: 52.14.116.76


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.