Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14201
Title: | Xác định điều kiện thủy phân protein hòa tan của cá lóc nuôi thích hợp tạo sản phẩm có khả năng thu nhận gốc tự do cao |
Authors: | Trần, Thanh Trúc Phan, Thị Cẩm Tiên |
Keywords: | Công nghệ thực phẩm |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Trường Đại học Cần Thơ |
Abstract: | Xác định điều kiện thủy phân protein hòa tan của cá lóc nuôi thích hợp tạo sản phẩm có khả năng thu nhận gốc tự do cao |
URI: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14201 |
Appears in Collections: | Trường Nông nghiệp |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_file_ Restricted Access | 2.02 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.142.131.51 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.