Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14203
Title: Chế biến Surimi cá lóc lạnh đông và tác động của enzyme Transglutaminase đến chất lượng chả chiên
Authors: Nguyễn, Văn Mười
Phan, Thị Minh Thư
Keywords: Công nghệ thực phẩm
Issue Date: 2018
Publisher: Trường Đại học Cần Thơ
Abstract: Chế biến Surimi cá lóc lạnh đông và tác động của enzyme Transglutaminase đến chất lượng chả chiên
URI: http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14203
Appears in Collections:Trường Nông nghiệp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
2.24 MBAdobe PDF
Your IP: 3.145.92.213


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.