Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14203| Title: | Chế biến Surimi cá lóc lạnh đông và tác động của enzyme Transglutaminase đến chất lượng chả chiên |
| Authors: | Nguyễn, Văn Mười Phan, Thị Minh Thư |
| Keywords: | Công nghệ thực phẩm |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | Trường Đại học Cần Thơ |
| Abstract: | Chế biến Surimi cá lóc lạnh đông và tác động của enzyme Transglutaminase đến chất lượng chả chiên |
| URI: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14203 |
| Appears in Collections: | Trường Nông nghiệp |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| _file_ Restricted Access | 2.24 MB | Adobe PDF | ||
| Your IP: 216.73.216.181 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.