Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14256
Title: | Khảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng sản phẩm bánh mứt khóm |
Authors: | Nguyễn, Thị Thu Thủy Phan, Thị Thanh Quế Trần, Ngọc Duyên |
Keywords: | Công nghệ thực phẩm |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Đại học Cần Thơ |
Abstract: | Khảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng sản phẩm bánh mứt khóm |
URI: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14256 |
Appears in Collections: | Trường Nông nghiệp |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_file_ Restricted Access | 1.54 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.116.80.252 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.