Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14263
Title: | Ảnh hưởng của các mức độ probiotic lên quá trình tiêu hóa và sinh khí của thức ăn trong điều kiện in vitro |
Authors: | Hồ, Quảng Đồ Võ, Văn Song Toàn Trần, Phạm Thái Anh |
Keywords: | Chăn nuôi |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Trường Đại học Cần Thơ |
Abstract: | Ảnh hưởng của các mức độ probiotic lên quá trình tiêu hóa và sinh khí của thức ăn trong điều kiện in vitro. |
URI: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14263 |
Appears in Collections: | Trường Nông nghiệp |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_file_ Restricted Access | 908.95 kB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.15.34.105 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.