Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14382
Title: Ảnh hưởng của bổ sung thịt gấc (momordica cochinchinensis spreng meat) lên năng suất và chất lượng trứng gà thương phẩm
Authors: Nguyễn, Thị Kim Khang
Nguyễn, Trần Nhân
Keywords: Chăn nuôi
Issue Date: 2018
Publisher: Trường Đại học Cần Thơ
Abstract: Ảnh hưởng của bổ sung thịt gấc (momordica cochinchinensis spreng meat) lên năng suất và chất lượng trứng gà thương phẩm
URI: http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14382
Appears in Collections:Trường Nông nghiệp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
1.22 MBAdobe PDF
Your IP: 3.149.238.67


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.