Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14453
Title: | Ảnh hưởng của chất bổ sung và thời gian bảo quản đến chất lượng của củ khoai lang ủ chua |
Authors: | Hồ, Thanh Thâm Lâm, Đál Đa |
Keywords: | Chăn nuôi |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Trường Đại học Cần Thơ |
Abstract: | Ảnh hưởng của chất bổ sung và thời gian bảo quản đến chất lượng của củ khoai lang ủ chua |
URI: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14453 |
Appears in Collections: | Trường Nông nghiệp |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_file_ Restricted Access | 1.22 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.144.89.197 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.