Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/22134
Nhan đề: | Study on water soluble constituentsfrom Gomphrena celoisiodes |
Tác giả: | Do, Thi Trang Bui, Huu Tai Pham, Hai Yen Duong, Thi Hai Yen Nguyen, Xuan Nhiem Phan, Van Kiem |
Từ khoá: | Gomphrena celoisiodes Amaranthaceae |
Năm xuất bản: | 2019 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Vietnam Journal of Chemistry;No 57 .- Page.229-233 |
Tóm tắt: | Using combined chromatographic methods, eight glycoside compounds inchiding two flavones: isorhamnetin 3-O-α-L-rhamnopyranosyl-( 1→6)-β-D-glucopyranoside (1), kaempferol 3-O-β-D-glucopyranoside (2), three phenyls: 2-phenylethyl β-rutinoside (3), 2-phenylcthyl β-primeveroside (4), hydrangeifolin I (5); two lignans: tortoside A (6) pinoresinol-4"-O-β-D-glucopyranoside (7), and a megastigmaneicariside B2 (8) were isolated from the methanol extract of the aerial part of Gomphrena celoisiodes. Their structures were identified on the basis of spectroscopic evidence and in compartson with those reported in the literature. All these compounds were isolated from G. celoisiodes for the first time. |
Định danh: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/22134 |
ISSN: | 2525-2321 |
Bộ sưu tập: | Vietnam Journal of Chemistry |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 2.75 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.144.253.150 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.