Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/22842
Nhan đề: | HienResearch on the operation mode of heat pump drying machine with drying experiments of scallions for saving energy |
Tác giả: | Nguyen, Thi Ut Hien |
Từ khoá: | Drying scallions Operating mode Heat pump drying machine Drying air temperature Drying air velocity Dtying mode |
Năm xuất bản: | 2019 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Tạp chí Cơ khí Việt Nam;Số 05 .- Tr.127-132 |
Tóm tắt: | This paper provided many drying experiments of scallions at different drying modes through controlling the drying air temperature from 30°C to 40°C and the drying air velocity> after drying chamber from 0,5 to 1,5m/s for determining the operating mode of the heat pump drying machine. Fiom in the results of many drying experiments of scallions, we have compared and checked the feasibility of the heat pump drying machine, the energy efficiency and the quality of dried product. In the drying mode, the drying air temperature is 40°C and the drying air velocity after drying chamber is 1 .Om/s, the scallions drying product has the quality of natural light green color delicious taste, vitamin content C contains 14.2mg/kg higher than hot air drying method (vitamin C content of 13.8mg/kg), solar drying method (vitamin C content of 11.7mg/kg) and the drying time shortest 9 hours. |
Định danh: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/22842 |
ISSN: | 0866-7056 |
Bộ sưu tập: | Cơ khí Việt Nam |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 2.08 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.17.162.17 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.