Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/23240
Nhan đề: Isolation and characterization of six flavonoids from the leaves of Sterculia foetida Linn
Tác giả: Doan, Tran Duy Cuong
Ha, Tuan Dat
Nguyen, Trung Duan
Pham, Dinh Thuong
Nguyen, Tan Phat
Mai, Dinh Tri
Dang, Van Son
Nguyen, Thi Hoa
Pham, Nguyen Kim Tuyen
Nguyen, Kim Phi Phung
Từ khoá: Sterculia foetida Linn
Flavonoid
Flavan-3-ol
Flavone
Flavone glycoside and flavonol
Năm xuất bản: 2019
Tùng thư/Số báo cáo: Vietnam Journal of Chemistry;No 57(04) .- Page.438-442
Tóm tắt: Six flavonoids, including one flavan-3-ol epicatechin (1), one flavone glycoside apigenin 7-O-β-D)-glucopyranoside (2), three flavones namely dimethylchrysin (3), trimethylapigenin (4) and luteolin (5) and one flavonol quercetin (6) were isolated from the hexane and chloroform extracts of the leaves of Sterculia foetida Linn, collected in Binh Thuan Province by using various chromatographic methods. Their chemical structures were identified by comparing their spectroscopic data as well as physical properties with those in literature. Compounds 1-4 were obtained for the first time in Sterculia genus.
Định danh: http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/23240
ISSN: 2525-2321
Bộ sưu tập: Vietnam Journal of Chemistry

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
920.9 kBAdobe PDF
Your IP: 3.15.31.22


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.