Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/24381
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | TS. Lê, Thanh Phước | - |
dc.contributor.author | Phạm, Ngọc Hân | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-11T09:13:34Z | - |
dc.date.available | 2020-06-11T09:13:34Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/24381 | - |
dc.description | 89tr | vi_VN |
dc.language.iso | vi | vi_VN |
dc.publisher | Đại học Cần Thơ | vi_VN |
dc.subject | Hóa dược | vi_VN |
dc.title | Nghiên cứu thiết lập công thức phối chế kem trị mụn từ cao chiết ethanol của lá Chùm ngây (Moringa Oleifera) và đánh giá sản phẩm. | vi_VN |
dc.type | Thesis | vi_VN |
Appears in Collections: | Khoa Khoa học Tự nhiên |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_file_ Restricted Access | 2.66 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.190.253.224 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.