Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/28309
Nhan đề: Characterization of o-glycan binding lectin from the red alga hydropuntia eucheumatoides
Tác giả: Le, Dinh Hung
Tran, Thi Hai Yen
Dinh, Thanh Trung
Từ khoá: Carbohydrate binding specificity
Hydropuntia eucheumatoides
Lectin
O-glycans
Năm xuất bản: 2018
Tùng thư/Số báo cáo: Journal of Biotechnology;№ 16(04) .- Page.687-696
Tóm tắt: The red alga, Hydropuntia eucheumatoides Is One of the algal genera from which agar is commercially extracted, and is the main source of agar in the world. The lectin HEL from the red alga H, eucheumatoides was isolated by a combination of aqueous ethanol extraction, ethanol precipitation, ion exchange and filtration chromatography. Lectin gave a single band with molecular mass of 17.000 Da in both non-reducing and reducing SDS-PAGE conditions. therefore lectin exists in monomeric: from.
Định danh: http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/28309
ISSN: 1811-4989
Bộ sưu tập: Công nghệ sinh học

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
1.59 MBAdobe PDF
Your IP: 18.191.198.245


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.