Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/28309
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorLe, Dinh Hung-
dc.contributor.authorTran, Thi Hai Yen-
dc.contributor.authorDinh, Thanh Trung-
dc.date.accessioned2020-07-13T06:40:07Z-
dc.date.available2020-07-13T06:40:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.issn1811-4989-
dc.identifier.urihttp://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/28309-
dc.description.abstractThe red alga, Hydropuntia eucheumatoides Is One of the algal genera from which agar is commercially extracted, and is the main source of agar in the world. The lectin HEL from the red alga H, eucheumatoides was isolated by a combination of aqueous ethanol extraction, ethanol precipitation, ion exchange and filtration chromatography. Lectin gave a single band with molecular mass of 17.000 Da in both non-reducing and reducing SDS-PAGE conditions. therefore lectin exists in monomeric: from.vi_VN
dc.language.isoenvi_VN
dc.relation.ispartofseriesJournal of Biotechnology;№ 16(04) .- Page.687-696-
dc.subjectCarbohydrate binding specificityvi_VN
dc.subjectHydropuntia eucheumatoidesvi_VN
dc.subjectLectinvi_VN
dc.subjectO-glycansvi_VN
dc.titleCharacterization of o-glycan binding lectin from the red alga hydropuntia eucheumatoidesvi_VN
dc.typeArticlevi_VN
Bộ sưu tập: Công nghệ sinh học

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
1.59 MBAdobe PDF
Your IP: 216.73.216.9


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.