Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/28746
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Pham, Hoang Bao Vy | - |
dc.contributor.advisor | Trinh, Le Thanh Huyen | - |
dc.contributor.advisor | Nguyên, Thi Thuy Quynh | - |
dc.contributor.advisor | Le, Tri Vien | - |
dc.contributor.advisor | Phung, Thi Kim Hue | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-16T01:12:33Z | - |
dc.date.available | 2020-07-16T01:12:33Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.issn | 1811-4989 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/28746 | - |
dc.description.abstract | Drought stress that limit the growth, development, and yield reduction of crops including soybean. To adapt and face the stressful, plants must have some stress memory mechanisms to support their ability to cope with recurrent harsh environment. Aim of this report is lo determine whether a temporary water deficit induces “drougbt meinory stress” in soybean can be affected in the chlorophyll, in content of proline and total sugar of the leaves. | vi_VN |
dc.language.iso | en | vi_VN |
dc.relation.ispartofseries | Journal of Biotechnology;№ 17(02) .- Page.281-286 | - |
dc.subject | Chlorophyll | vi_VN |
dc.subject | Drought stress memory | vi_VN |
dc.subject | Proline | vi_VN |
dc.subject | Soybean | vi_VN |
dc.subject | Sugar | vi_VN |
dc.title | Studying and evaluation of drought stress memory of soybean DT2008 through physiological and biochemical parameters | vi_VN |
dc.type | Article | vi_VN |
Bộ sưu tập: | Công nghệ sinh học |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 1.61 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 216.73.216.129 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.