Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/29910
Nhan đề: Factors affecting green food purchase intention in Ho Chi Minh city
Tác giả: Pham, Tien Dung
Nguyen, Thien Duy
Nguyen, Thi Thanh Van
Từ khoá: Green food
Purchase intention
TAM
TPB
Năm xuất bản: 2018
Tùng thư/Số báo cáo: Tạp chí Khoa học Trường ĐH Mở Thành phố Hồ Chí Minh(Journal of Science HCM Open University);Số 08(2) .- Tr.83-94
Tóm tắt: This study adopts Theory of Planned Behavior (TPB) and Technology Acceptance Model (TAM) to measure factors affecting green food purchase intention in Ho Chi Minh city (HCMC). The survey data was collected from 197 students during the period of 1st to 20th September. 2017. Testing the conceptual model by Structural Equation Modeling (SEM), we find that perceived usefulness of green food and perceived ease of purchase impact on attitudes towards green food purchase. We also find that subjective nonn, perceived usefulness of green food, attitudes towards green food purchase are positively associated with green food purchase intention. From the research findings, some recommendations are proposed accordingly.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/29910
ISSN: 1859-3453
Bộ sưu tập: Khoa học Trường ĐH Mở Tp.HCM (Journal of Science HCM Open University)

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
7.12 MBAdobe PDF
Your IP: 3.145.86.211


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.