Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/29910
Nhan đề: | Factors affecting green food purchase intention in Ho Chi Minh city |
Tác giả: | Pham, Tien Dung Nguyen, Thien Duy Nguyen, Thi Thanh Van |
Từ khoá: | Green food Purchase intention TAM TPB |
Năm xuất bản: | 2018 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Tạp chí Khoa học Trường ĐH Mở Thành phố Hồ Chí Minh(Journal of Science HCM Open University);Số 08(2) .- Tr.83-94 |
Tóm tắt: | This study adopts Theory of Planned Behavior (TPB) and Technology Acceptance Model (TAM) to measure factors affecting green food purchase intention in Ho Chi Minh city (HCMC). The survey data was collected from 197 students during the period of 1st to 20th September. 2017. Testing the conceptual model by Structural Equation Modeling (SEM), we find that perceived usefulness of green food and perceived ease of purchase impact on attitudes towards green food purchase. We also find that subjective nonn, perceived usefulness of green food, attitudes towards green food purchase are positively associated with green food purchase intention. From the research findings, some recommendations are proposed accordingly. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/29910 |
ISSN: | 1859-3453 |
Bộ sưu tập: | Khoa học Trường ĐH Mở Tp.HCM (Journal of Science HCM Open University) |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 7.12 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.119.19.251 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.