Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/31934
Nhan đề: Optimization of medium composition for enhancing chitinase production of Paecilomyces sp. P1 strain by using response surface methodology
Tác giả: Chu, Thanh Binh
Tran, Van Tuan
Bui, Thi Viet Ha
Từ khoá: Chitinase activity
Paecilomyces sp. P1
Plackett-Burman
RSM
CCD
Năm xuất bản: 2019
Tùng thư/Số báo cáo: Juornal of Biotechnology;№ 17(02) .- Page.319-328
Tóm tắt: The fermentation medium of Paecilomyces sp. P1 was optimized to yield the maximual chitinase. In this study, we used the design of optimum multifactorial experiments Plackett-Burman to estimate effects factors on chitinase production. As the result, five factors: the concentration of chitin substrate, glucose, pepton, K₂HPO₄ and the ratio Ca²⁺/Mg²⁺ were the niost effective.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/31934
ISSN: 1811-4989
Bộ sưu tập: Công nghệ sinh học

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
2.29 MBAdobe PDF
Your IP: 18.225.56.181


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.