Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/32052
Nhan đề: High-mannose type n-glycan binding specificity of a novel lectin from the red alga (betaphycus gelatinus)
Tác giả: Le, Dinh Hung
Le, Thi Doan Thuc
Từ khoá: Betaphycus gelatinus
Carbohydrate-binding specificity
High-mannose type N-glycan
Lectin
Red alga
Stable
Năm xuất bản: 2019
Tùng thư/Số báo cáo: Tạp chí Công nghệ Sinh học;Số 17(04) .- Tr.709-718
Tóm tắt: The red alga, Betaphycus gelatinus is one of carrageenan sources in the world. The lectin from the red alga B. gedatinus was isolated by a combination of aqucous cthanol extraction, ethanol precipitation, ion-exchange chromatography and gel filtration chromatography and was designated as BGI after the specific name of alga. Lectin gave a single band with molecular mass of about 19,000 Da in both non-reducing and reducing SDS-PAGE conditions, therefore lectin exists in monomer form.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/32052
ISSN: 1811-4989
Bộ sưu tập: Công nghệ sinh học

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
2.71 MBAdobe PDF
Your IP: 3.137.162.107


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.