Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/32052| Nhan đề: | High-mannose type n-glycan binding specificity of a novel lectin from the red alga (betaphycus gelatinus) |
| Tác giả: | Le, Dinh Hung Le, Thi Doan Thuc |
| Từ khoá: | Betaphycus gelatinus Carbohydrate-binding specificity High-mannose type N-glycan Lectin Red alga Stable |
| Năm xuất bản: | 2019 |
| Tùng thư/Số báo cáo: | Tạp chí Công nghệ Sinh học;Số 17(04) .- Tr.709-718 |
| Tóm tắt: | The red alga, Betaphycus gelatinus is one of carrageenan sources in the world. The lectin from the red alga B. gedatinus was isolated by a combination of aqucous cthanol extraction, ethanol precipitation, ion-exchange chromatography and gel filtration chromatography and was designated as BGI after the specific name of alga. Lectin gave a single band with molecular mass of about 19,000 Da in both non-reducing and reducing SDS-PAGE conditions, therefore lectin exists in monomer form. |
| Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/32052 |
| ISSN: | 1811-4989 |
| Bộ sưu tập: | Công nghệ sinh học |
Các tập tin trong tài liệu này:
| Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
|---|---|---|---|---|
| _file_ Giới hạn truy cập | 2.71 MB | Adobe PDF | ||
| Your IP: 216.73.216.9 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.