Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/33389
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorVo, Hoang Dat-
dc.contributor.authorDo, Thi My Lien-
dc.contributor.authorHuynh, Ngoc Dat-
dc.contributor.authorNgo, Thi Thuy Duong-
dc.contributor.authorNguyen, Kim Phi Phung-
dc.contributor.authorNguyen, Thi Hoai Thu-
dc.contributor.authorNguyen, Thi Anh Tuyet-
dc.date.accessioned2020-09-04T08:23:58Z-
dc.date.available2020-09-04T08:23:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.issn2525-2321-
dc.identifier.urihttps://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/33389-
dc.description.abstractIn the investigation of the Chemical constituents of the ethyl acetate extract of Passiflora incarnata Linn., collected at Dong Hoa district, Phu Yen province, six compounds were isolated. They were one megastigmane, dehydrovomifoliol (1), three megastigmane monoglycosides, roseoside (2), byzantionoside B (3) and foliasalacioside L (4), one flavone C- monoglycoside vitexin (5) and one nucleotide glycoside uridine (6). Their Chemical structures were elucidated hy means of HR-MS, 1D and 2D-NMR data analysis and the comparison their NMR data with those reported in the literature. Although, these compounds had already reported in the other species, they were known in Passiflora incarnata Linn. for the first time to the best of our knowledge.vi_VN
dc.language.isoenvi_VN
dc.relation.ispartofseriesVietnam Journal of Chemistry;Vol. 58 No. 02 .- P.168-172-
dc.subjectPassiflora incarnatavi_VN
dc.subjectMegastigmanevi_VN
dc.subjectFlavone C-monoglycosidevi_VN
dc.subjectNucleotide glycosidevi_VN
dc.titleChemical constituents of leaves of Passiflora Incarnata Linn. (Passifloraceae)vi_VN
dc.typeArticlevi_VN
Bộ sưu tập: Vietnam Journal of Chemistry

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
1.68 MBAdobe PDF
Your IP: 216.73.216.166


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.