Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/33404
Nhan đề: Effect of edible coating and antifungal emulsion System on Colletotrichum acutatum and shelf life of strawberries
Tác giả: Lieu, My Dong
Nguyên, Thi Truc Quyên
Dang, Thi Kim Thuy
Từ khoá: Antifungal activity
Cassia oil
Edible film
Strawberries
Post-harvest losses
Năm xuất bản: 2020
Tùng thư/Số báo cáo: Vietnam Journal of Chemistry;Vol. 58 No. 02 .- P.237-244
Tóm tắt: The edible coating based on sodium alginate, chitosan, carrageenan combined with antifungal emulsion System has improved the quality and shelf life of strawberries in 16 days of storage at 4°C. The result of determining the minimum fungicidal concentration (MFC) of emulsions mađe írom cassia oil in surfactants (Tween 20 with or without ethanol) against Colletotrichum acutatum was 121 and 243.8 ppm of cassia oil respectively.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/33404
ISSN: 2525-2321
Bộ sưu tập: Vietnam Journal of Chemistry

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
2.97 MBAdobe PDF
Your IP: 18.224.60.19


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.