Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/36898
Nhan đề: | The influence of brand equity on consumer responses toward Cho Gao dragon fruits brand |
Tác giả: | Tran, Tien Khoa Nguyen, Van Phuong Trinh, Vu Anh Thi Nguyen, Thi Minh Nguyet Tran, Van Dien Do, Thi Sa Huynh |
Từ khoá: | Brand equity dimensions Overall brand equity Purchase intention Word of mouth |
Năm xuất bản: | 2020 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Journal of Science HCM Open University;Vol. 10, No. 02 .- P.18-36 |
Tóm tắt: | This thesis study wants to implement a model test for better understandings of brand equity and consumer responses toward Cho Gao Dragon Fruit brand. With the rapid growth of agriculture, including domestic consumption and export of the dragon fruits, it is crucial to differentiate the Cho Gao Dragon Fruits to othercompetitors in both domestic and foreign markets. Using Structural equation modeling (SEM) to analyze the data of 274 questionnaires to investigate the effects of brand equity and its dimensions on consumer responses. The results show that brand equity dimensions such as brand awareness, brand association, perceived quality are interrelated and those dimensions have a direct and significant effect on brand equity, except brand awareness. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/36898 |
ISSN: | 1859-3453 |
Bộ sưu tập: | Khoa học Trường ĐH Mở Tp.HCM (Journal of Science HCM Open University) |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 5.16 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.221.188.241 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.