Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/38538
Nhan đề: Combination of heat treatment, chitosan coating and modified atmosphere packaging to improve post-harvest quality of da bo longan fruit
Tác giả: Bui, Thi Phuong Dung
Từ khoá: Coating chitosan
Hot water treatment
Longan fruit
MAP
Post-harvest quality
Năm xuất bản: 2020
Tùng thư/Số báo cáo: Journal of Science Technology and Food;Vol. 20 No 01 .- P.26-36
Tóm tắt: This study investigated the effects of the combination of hot water treatment (HWT), chitosan coating, and modified atmosphere packaging (MAP) on the quality and storage time of Da Bo longan fruits. The results indicated that longan fruits treated by HWT at 52 °C for 30 seconds before the coating of chitosan 0.2% at pH 3.3 for 2 mins and stored in MAP (Lifespan) inhibited post-harvest pathogens, delayed the changes in color, reduced the pericarp browning and extended the shelf life of longan fruits during storage at 5 ± 1 °C. The shelf life of treated longan fruits was up to 35 days when stored at 5 ± 1 °C, relative humidity (RH) of 85-90%.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/38538
ISSN: 0866-8132
Bộ sưu tập: Khoa học Công nghệ và Thực phẩm

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
2.81 MBAdobe PDF
Your IP: 18.118.166.45


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.