Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/39549
Nhan đề: Optimization of germination process of “Cam” brown rice by response surface methodology and evaluation of germinated rice quality
Tác giả: L., T. K. Loan
N., M. Thuy
Từ khoá: Anthocyanins
Germinated “Cam” brown rice
Germination
Optimization
Soaking
Năm xuất bản: 2019
Tùng thư/Số báo cáo: Food Research;Vol. 4 No. 02 .- P.1-9
Tóm tắt: “Cam” brown rice (CBR), a Vietnamese cultivar containing a high level of anthocyanin was germinated at various conditions to maximize anthocyanin. To obtain optimum conditions, major factors such as soaking time, pH, germination time and temperature were evaluated using Box-Behnken design to achieve the highest anthocyanin content in germinated “Cam” brown rice (GCBR). The results revealed that 2.6 hrs of soaking at pH 3.1 and followed by 15.5 hrs of germination were optimal germination condition to achieve maximum anthocyanin content (45.18 mg/100 g GCBR). Along with high content of anthocyanin, the increased amounts of these nutrients relative to those in the un-GCBR were 7 times for GABA, 17% polyphenol and 22% reducing sugars. In addition, GCBR possessed good sensory characteristics in structure and taste.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/39549
ISSN: 2550-2166
Bộ sưu tập: Tạp chí quốc tế

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_782.88 kBAdobe PDFXem
Your IP: 3.147.49.19


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.