Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/39580
Nhan đề: The Influence of Additives on Frozen Snakehead Fish Surimi and the Application of Transglutaminase to Fish Cakes
Tác giả: Nguyen, Van Muoi
Tran, Thanh Truc
Vo, Hoang Ngan
Từ khoá: Cryoprotectant
Fsh cake
Sodium tripolyphosphate
Surimi
Transglutaminase
Năm xuất bản: 2019
Tùng thư/Số báo cáo: Acta Sci Pol Technol Aliment;Vol. 18, No. 02 .- P.125-133
Tóm tắt: The co-product of cultured snakehead fsh protein extraction is an abundant source of myof-brillar protein, with the potential for application in the processing of frozen snakehead fsh surimi. The objec-tive of this study was to determine the infuence of additives and incubation time on the quality of surimi and surimi-based products.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/39580
ISSN: 1898-9594
Bộ sưu tập: Tạp chí quốc tế

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_759.82 kBAdobe PDFXem
Your IP: 18.191.178.145


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.