Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/39580| Nhan đề: | The Influence of Additives on Frozen Snakehead Fish Surimi and the Application of Transglutaminase to Fish Cakes |
| Tác giả: | Nguyen, Van Muoi Tran, Thanh Truc Vo, Hoang Ngan |
| Từ khoá: | Cryoprotectant Fsh cake Sodium tripolyphosphate Surimi Transglutaminase |
| Năm xuất bản: | 2019 |
| Tùng thư/Số báo cáo: | Acta Sci Pol Technol Aliment;Vol. 18, No. 02 .- P.125-133 |
| Tóm tắt: | The co-product of cultured snakehead fsh protein extraction is an abundant source of myof-brillar protein, with the potential for application in the processing of frozen snakehead fsh surimi. The objec-tive of this study was to determine the infuence of additives and incubation time on the quality of surimi and surimi-based products. |
| Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/39580 |
| ISSN: | 1898-9594 |
| Bộ sưu tập: | Tạp chí quốc tế |
Các tập tin trong tài liệu này:
| Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
|---|---|---|---|---|
| _file_ | 759.82 kB | Adobe PDF | Xem | |
| Your IP: 216.73.216.181 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.