Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/40852
Nhan đề: Triterpene tetraglycosides from the Vietnamese sea cucumber Holothuria impatiens
Tác giả: Le, Thi Vien
Tran, Thi Hong Hanh
Phan, Thi Thanh Huong
Nguyen, Van Thanh
Nguyen, Xuan Cuong
Nguyen, Hoai Nam
Do, Cong Thung
Từ khoá: Holothuria impatiens
Sea cucumber
Triterpene tetraglycosides
Saponin
Holothurin
Năm xuất bản: 2018
Tùng thư/Số báo cáo: Vietnam Journal of Chemistry;Vol. 56, No. 05 .- P.612-616
Tóm tắt: Four triterpene tetraglycosides were isolated from a methanol extract of the Vietnamese sea cucumber Holothuria impatiens by various chromatographic separations. Their structures were elucidated as 25-hydroxy fuscocineroside B (1), fuscocineroside B (2), pervicoside C (3), and holothurin A (4) by using extensive NMR spectroscopic analysis as well as comparison of the NMR and MS data with those reported. This is the first report of 1 and 2 from H. impatiens.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/40852
ISSN: 2525-2321
Bộ sưu tập: Vietnam Journal of Chemistry

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
1.76 MBAdobe PDF
Your IP: 18.216.253.84


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.