Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/41639
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Mai, Bá Thiên Phước | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-31T07:37:32Z | - |
dc.date.available | 2020-12-31T07:37:32Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/41639 | - |
dc.language.iso | vi | vi_VN |
dc.subject | Công nghệ sinh học | vi_VN |
dc.title | KHẢO SÁT NỒNG ĐỘ CHẤT BẢO QUẢN GLYCEROL ĐẾN ĐÔNG LẠNH TINH TRÙNG LỢN | vi_VN |
dc.type | Thesis | vi_VN |
Appears in Collections: | Viện NC & Phát triển Công nghệ Sinh học |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_file_ Restricted Access | 1.77 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.217.94.8 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.