Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/41639
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMai, Bá Thiên Phước-
dc.date.accessioned2020-12-31T07:37:32Z-
dc.date.available2020-12-31T07:37:32Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/41639-
dc.language.isovivi_VN
dc.subjectCông nghệ sinh họcvi_VN
dc.titleKHẢO SÁT NỒNG ĐỘ CHẤT BẢO QUẢN GLYCEROL ĐẾN ĐÔNG LẠNH TINH TRÙNG LỢNvi_VN
dc.typeThesisvi_VN
Appears in Collections:Viện NC & Phát triển Công nghệ Sinh học

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
1.77 MBAdobe PDF
Your IP: 18.217.94.8


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.