Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/41648
Title: | KHẢO SÁT KHẢ NĂNG ỨC CHẾ CÁC DÒNG VI KHUẨN Escherichia coli, Bacillus subtilis, Staphylococcus sp. CỦA CÁC HỖN HỢP VỚI ION Zn2+-TỪ CAO CHIẾT PHÂN ĐOẠN SẮC KÝ CỘT SILICAGEL LÁ MÙ U, CÀ NA, VÀ BÌNH BÁT |
Authors: | Nguyễn, Đức Độ Trần, Mộng Tiền |
Keywords: | Công nghệ sinh học |
Issue Date: | 2020 |
URI: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/41648 |
Appears in Collections: | Viện NC & Phát triển Công nghệ Sinh học |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_file_ Restricted Access | 2.41 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.117.229.168 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.