Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/42301
Nhan đề: | Isolation and characterization of antibacterial compounds from Euphorbia tirucalli |
Tác giả: | Nguyen, Thị My Le Duong, Thuc Huy Tran, Thi Le Minh Vo, Thi Thu Oanh |
Từ khoá: | Euphorbia tirucalli Chemical constituents Antimicrobial activity Ethyl acetate extract |
Năm xuất bản: | 2019 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm;Số 18 .- Tr.3-11 |
Tóm tắt: | Medicinal plants constitute a natural reservoir for medicines worldwide. They serve mainstream therapeutics and are central in folklore medicine. In case of euphorbia tirucalli belongs to the Euphorbiaceae family and is a very popular herb in traditional herbal medicine. Despite the traditional use of this plant, no scientific report or information was found in the literature regarding neither its biological activity nor its chemical constituents in Vietnam. This study was designed to determine the antimicrobial of different polarities crude extracts as well as the isolation and identification of the chemical constituents of this plant. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/42301 |
ISSN: | 0866-8132 |
Bộ sưu tập: | Khoa học Công nghệ và Thực phẩm |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 4.41 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.131.37.82 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.