Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/42427
Nhan đề: | Flavonoids and Alkaloids from Marine-Derived Actinomycete Streptomyces sp. C011 |
Tác giả: | Tran, Thi Thanh Hoa Vu, Van Nam Doan, Thi Mai Huong Phi, Thi Dao Nguyen, Nam Phuong Le, Thi Hong Minh Vu, Thi Quyên Nguyên, Mai Anh Murphy, Brian T. Ho, Thi Minh Ly Pham, Van Cuong |
Từ khoá: | Streptomyces Marine microorganism Actinomycetes Flavonoid Alkaloid |
Năm xuất bản: | 2020 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Vietnam Journal of Chemistry;Số .- P.610-614 |
Tóm tắt: | Five secondary metabolites including three flavonoids, 6-lavandulyl-5,7,2',4'-tetrahydroxyflavanone (1), 5'-lavandulyl-2'-methoxy-2,4,4',6'-tetrahydroxychalcone (2), 6-lavandulyl-7-methoxy-5,2',4'-trihydroxyflavanone (3), and two alkaloids, tryptoline (4), and norharman (5) were isolated from the culture broth of Streptomyces sp. C011. Their structures were determined by spectral data analysis, including MS, 2D NMR, and CD spectrum. All the separated compounds were evaluated for their antimicrobial activities. Compounds 1, 2,3 and 5 exhibited antimicrobial activity. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/42427 |
ISSN: | 2525-2321 |
Bộ sưu tập: | Vietnam Journal of Chemistry |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 1.84 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.15.151.109 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.