Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/42427
Nhan đề: Flavonoids and Alkaloids from Marine-Derived Actinomycete Streptomyces sp. C011
Tác giả: Tran, Thi Thanh Hoa
Vu, Van Nam
Doan, Thi Mai Huong
Phi, Thi Dao
Nguyen, Nam Phuong
Le, Thi Hong Minh
Vu, Thi Quyên
Nguyên, Mai Anh
Murphy, Brian T.
Ho, Thi Minh Ly
Pham, Van Cuong
Từ khoá: Streptomyces
Marine microorganism
Actinomycetes
Flavonoid
Alkaloid
Năm xuất bản: 2020
Tùng thư/Số báo cáo: Vietnam Journal of Chemistry;Số .- P.610-614
Tóm tắt: Five secondary metabolites including three flavonoids, 6-lavandulyl-5,7,2',4'-tetrahydroxyflavanone (1), 5'-lavandulyl-2'-methoxy-2,4,4',6'-tetrahydroxychalcone (2), 6-lavandulyl-7-methoxy-5,2',4'-trihydroxyflavanone (3), and two alkaloids, tryptoline (4), and norharman (5) were isolated from the culture broth of Streptomyces sp. C011. Their structures were determined by spectral data analysis, including MS, 2D NMR, and CD spectrum. All the separated compounds were evaluated for their antimicrobial activities. Compounds 1, 2,3 and 5 exhibited antimicrobial activity.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/42427
ISSN: 2525-2321
Bộ sưu tập: Vietnam Journal of Chemistry

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
1.84 MBAdobe PDF
Your IP: 3.149.213.44


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.