Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/42427
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Tran, Thi Thanh Hoa | - |
dc.contributor.author | Vu, Van Nam | - |
dc.contributor.author | Doan, Thi Mai Huong | - |
dc.contributor.author | Phi, Thi Dao | - |
dc.contributor.author | Nguyen, Nam Phuong | - |
dc.contributor.author | Le, Thi Hong Minh | - |
dc.contributor.author | Vu, Thi Quyên | - |
dc.contributor.author | Nguyên, Mai Anh | - |
dc.contributor.author | Murphy, Brian T. | - |
dc.contributor.author | Ho, Thi Minh Ly | - |
dc.contributor.author | Pham, Van Cuong | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-13T07:04:24Z | - |
dc.date.available | 2021-01-13T07:04:24Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.issn | 2525-2321 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/42427 | - |
dc.description.abstract | Five secondary metabolites including three flavonoids, 6-lavandulyl-5,7,2',4'-tetrahydroxyflavanone (1), 5'-lavandulyl-2'-methoxy-2,4,4',6'-tetrahydroxychalcone (2), 6-lavandulyl-7-methoxy-5,2',4'-trihydroxyflavanone (3), and two alkaloids, tryptoline (4), and norharman (5) were isolated from the culture broth of Streptomyces sp. C011. Their structures were determined by spectral data analysis, including MS, 2D NMR, and CD spectrum. All the separated compounds were evaluated for their antimicrobial activities. Compounds 1, 2,3 and 5 exhibited antimicrobial activity. | vi_VN |
dc.language.iso | en | vi_VN |
dc.relation.ispartofseries | Vietnam Journal of Chemistry;Số .- P.610-614 | - |
dc.subject | Streptomyces | vi_VN |
dc.subject | Marine microorganism | vi_VN |
dc.subject | Actinomycetes | vi_VN |
dc.subject | Flavonoid | vi_VN |
dc.subject | Alkaloid | vi_VN |
dc.title | Flavonoids and Alkaloids from Marine-Derived Actinomycete Streptomyces sp. C011 | vi_VN |
dc.type | Article | vi_VN |
Bộ sưu tập: | Vietnam Journal of Chemistry |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 1.84 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 216.73.216.166 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.